Надникнете в някои от най-красиво проектираните ресторанти в света, където декорът е също толкова важна част, колкото и храната.

Със своя зашеметяващ дизайн тези красиви заведения за хранене са празник за очите.

Свежестта на интериора на Horse’s Mouth се дължи основно на идеята за над 3000 оригами в стъклени кубове в стените, стилните кожени седалки и дървени маси, както и динамичното осветление с прожектори.

Ексклузивният ресторант и бар SEVVA в Хонг Конг е с най-добрите гледки към пристанището в града. Но със сигурност погледа Ви ще приковат и инсталираните 20 000 копринени цветя на сводестия таван. Определено добавят много цвят и енергия.

Романтична вечеря в Сан Диего е приятен начин да прекарате вечерта в уникална атмосфера и с изискани италиански деликатеси.

Cafe du Commerce, триетажен парижки ресторант, предлага традиционна френска кухня и удивителна обстановка.

Mas Provencal е ресторант в Южна Франция, който лесно бихте могли да объркате с ботаническа градина. Докато се храните на това хипнотизиращо място, няма как да не се насладите на множеството растения и цветя. Грозде и чери домати могат да бъдат откъснати направо от тавана, а остъкленият водопад добавя елемент на спокойствие и романтика.

Някои от най-красивите ресторанти в света