За Вашата веранда, заден двор или кътче за отдих в градината събрахме галерия от идеи и аранжировки.

За повече настроение добавете много цветове с помощта на декоративни стенни завеси, саксийни растения, шарени възглавници или килими. Осветлението и малките детайли също имат значение, когато искате да създадете уютно място за Вас и Вашето семейство.

Като преходно пространство, верандата е един вид продължение на интериора на дома. Затова изисква правилно планиране и вдъхновение. Независимо дали е остъклена или открита, една веранда има особено значение в социалния живот на своите собственици. Това е мястото, където да разговаряте със съседите, да се разхлаждате през лятото или да гледате децата, докато играят в двора.

Вашата веранда е място за отмора, затова избягвайте официалния стил на декориране. Ако обичате следобедната дрямка и срещите с приятели, направете мястото приятно, като добавите хамак, люлка, кушетка или люлеещи се столове. Най-добре е да използвате градински мебели, но не забравяйте, че сте почти на открито, така че някои метали и тъкани могат да абсорбират влагата и да хванат ръжда. Когато времето се влоши, внесете чувствителните вещи вътре, за да избегнете атмосферните влияния.