Всеки знае, че кухнята и банята са най-голямата инвестиция в обновяването, което можете да направите за вашия дом. Така че защо да не направите голямото преобразяване с тенденциите на 2013 година.

Ето няколко визии, които дизайнерката Мередит Херон ни съветва да вместим в бюджета за бъдещите обновления:

Feminine Glam
Ключът към постигането на тази визия – което не е това, което човек винаги очаква при проектиране на кухня – е микс от текстури, цветове и винтидж парчета в модерна рамка. Палитрата от розово и златисто е уникална за кухнята. А античното огледало добавя неочакван блясък. Отворените рафтове с красиви колекции разширяват идеята за стил.

Модерена и традиционна
Ако не искате кухнята Ви да изглежда прекалено традиционна, поставете акцент върху контраста. Контрастните цветове, необичайното осветление и декоративните облицовки са чудесен начин да съчетаете класическия с модерния вид. Опитайте с различни цветове вратички на шкафовете и кухненските уреди или поставете зашеметяващ полилей над масата за хранене.

Скандинавска простота
Скандинавският стил, който сме виждали в миналото, е отново популярен за кухни през 2013 г. Вратичките на шкафовете, покрити с матова боя, или от естествено дърво са все още изключително популярни. Тенденцията сега е да се смесват с малко женственост чрез месингов обков или забавни тъкани.