През есента винаги търсим идеи, които да направят нашия дом топло и уютно място. И няма по-добра идея за интериора от тази, включваща декорации и мебели от дърво. Днес сме приготвили за Вас презентация на повече от четиридесет зашеметяващи идеи, изработени от дънер, за да бъде Вашият дом по-модерен.

Маса от дънер на дървоДънерите на дърветата са евтин и лесен за намиране материал, с който можете да декорирате дневната си. Тези интересни идеи могат да бъдат вплетени навсякъде. Някои от Вас може би смятат, че стволовете на дърветата се използват само в традиционния вътрешен дизайн или в дизайна на вилите. Но както ще Ви покажем, тези мебели могат да внесат повече елегантност и модерен стил във Вашия дом. Можете да поставите маса от дънер в средата на хола си или да го боядисате в любимия си цвят и да го поставите като странична масичка. Където и да бъдат поставени в дома Ви (дори в банята), такъв тип мебели ще му придадат по-топло излъчване.

Рафт от дънерЗа да постигнете по-силен акцент, можете да използвате дънерите като декорация по стените. По този начин ще си създадете супер уютно и модерно място за живеене.

Вижте нашите предложения за това как да използвате дънерите като декорация. Експериментирайте с този невероятен материал. Например, може да поставите акцент в декорацията на дома си, като използвате свещници, изработени от ствола на дърво, които ще внесат топлина в сърцето Ви. Също така може да декорирате стените си с красиви скулптури или да си направите цветни дървени паници, дървени подложки за чаши и дори дървени саксии за цветя.

Разгледайте тези невероятни идеи в колекцията по-долу и се насладете! Ако търсите още идеи за декорация от пънчета на дървета, вижте тук.

Декорация от дънер в банятаДекорация от дънер в банятаДекорация за банятаДекорация с дънериМаса от дънер на дървоМаса за дневната от дънерСтранична маса от дънерМаса от стъкло и дървоМаса от пънчетаМаса от пънчетаМаса от дънер за спалнятаСтранична масичка от пънСтранична масичка от дънерСтранична масичка от дънерМаси от дънериМаси за дневната от пънМаса за дневната от дънерМаси от дървени пънчетаКвадратна дървена масичкаМаса за кафеЦветна маса от пънМасичка на колелаПомощни масички от дънерДекорация за стена от пънчетаДекорация за стена от пънчетаДекорация за стена от пънчетаДекорация за стена от пънчетаДекорация от пънРафт от дънерРафтове от дървоРафт от пънОгледало от дънерОгледало от пънчетаСвещнициСвещници от пънчетаПодложки за чашиПодложки от пънчетаДекорация за масата с пънчетаДървени панициСтолове от дънериСтол от дънерКутия от дънерСаксии за цветя от дънери
Сподели с приятели:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest