През есента винаги търсим идеи, които да направят нашия дом топло и уютно място. И няма по-добра идея за интериора от тази, включваща декорации и мебели от дърво. Днес сме приготвили за Вас презентация на повече от четиридесет зашеметяващи идеи, изработени от дънер, за да бъде Вашият дом по-модерен.

Маса от дънер на дървоДънерите на дърветата са евтин и лесен за намиране материал, с който можете да декорирате дневната си. Тези интересни идеи могат да бъдат вплетени навсякъде. Някои от Вас може би смятат, че стволовете на дърветата се използват само в традиционния вътрешен дизайн или в дизайна на вилите. Но както ще Ви покажем, тези мебели могат да внесат повече елегантност и модерен стил във Вашия дом. Можете да поставите маса от дънер в средата на хола си или да го боядисате в любимия си цвят и да го поставите като странична масичка. Където и да бъдат поставени в дома Ви (дори в банята), такъв тип мебели ще му придадат по-топло излъчване.

Рафт от дънерЗа да постигнете по-силен акцент, можете да използвате дънерите като декорация по стените. По този начин ще си създадете супер уютно и модерно място за живеене.

Вижте нашите предложения за това как да използвате дънерите като декорация. Експериментирайте с този невероятен материал. Например, може да поставите акцент в декорацията на дома си, като използвате свещници, изработени от ствола на дърво, които ще внесат топлина в сърцето Ви. Също така може да декорирате стените си с красиви скулптури или да си направите цветни дървени паници, дървени подложки за чаши и дори дървени саксии за цветя.

Разгледайте тези невероятни идеи в колекцията по-долу и се насладете! Ако търсите още идеи за декорация от пънчета на дървета, вижте тук.